Kerkdiensten

Kerkdiensten informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de betekenis van God in onze tijd. U bent van harte welkom in onze kerk voor een dienst of een gesprek. Ook kunt u onze diensten via de livestream bekijken. 

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze kerkdiensten. Klik op de vraag en het antwoord zal eronder verschijnen.

Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem contact op met info@ngkbarendrecht.nl.

Elke zondag is er één dienst:

Zondagochtend 10.00 – 11.00 uur

Daarnaast zijn er kerkdiensten op de Christelijke feestdagen en oudjaarsavond. Alle diensten staan vermeld in de agenda.

Ja, er is ringleiding aanwezig.

Ja dat kan zeker. U kunt de dienst live meekijken via YouTube, rechtstreeks meeluisteren kan via Kerkdienst gemist.

U kunt via deze website kerkdiensten ook op een later moment terugluisteren. Ga naar onze ‘Kerkdienst Live‘ pagina voor meer informatie.

Als gemeente vieren we regelmatig het Heilig Avondmaal. Om precies te zijn elke tweede zondag van de oneven maanden.
We nodigen ook onze gasten van harte uit hieraan deel te nemen als zij  geloven dat de Heer hun Verlosser is en zij in hun eigen gemeente welkom zijn aan het Avondmaal.

Ja, er is er crèche voor de kinderen 0-4 jaar. Deze groep noemen we ‘de Parelgroep’ en is te vinden in de multifunctionele ruimte.

Ja, tijdens de ochtenddiensten is er de Benjamingroep, Bijbelklas A en Bijbelklas B.
Vlak voor de preek is er een kindermoment waarbij de kinderen naar voren komen. Daar wordt een praatje met de kinderen gemaakt aan de hand van een Christelijk of bijbels thema. Het moment wordt afgesloten met een lied, daarna gaan de kinderen naar hun eigen groep.

Na het kinderblok gaan de Benjamins (groepen 1 en 2 van de basisschool) mee met de leiding naar de multifunctionele ruimte. Daar wordt gezongen, een Bijbelverhaal verteld en geknutseld.

Na het kinderblok gaan de kinderen met de leiding mee naar de bijbelklas:
Groep A (elke zondag) – groepen 3, 4 en 5 (van de basisschool)
Groep B (1x in de twee weken) – groepen 6, 7 en 8 (van de basisschool)

Tijdens elke dienst is er een collecte. Tijdens de mededelingen wordt genoemd waar de opbrengst van de collecte naar toe gaat.