Kerkdiensten

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze kerkdiensten. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op.

Wanneer zijn de kerkdiensten?
Elke zondag zijn er twee diensten:
Zondagochtend 09.30 – 11.00 uur
Zondagmiddag 16.30 – 17.30 uur

Daarnaast zijn er kerkdiensten op de Christelijke feestdagen en oudjaarsavond. Alle diensten staan vermeld in de agenda. (Klik hier om direct naar de agenda te gaan)

Is er ringleiding aanwezig?
Ja, bij beide diensten is er ringleiding aanwezig.

Kan ik de kerkdienst via internet volgen? Of op een later moment terugluisteren?
Ja dat kan zeker. Zowel de ochtenddienst als de middagdienst kunt u live meeluisteren via: https://kerkdienstgemist.nl/streams/160420 en kunt via deze website beide diensten op een later moment ook terugluisteren. (Klik hier om direct naar KerkdienstGemist.nl te gaan)

Vieren jullie het Heilig Avondmaal?
Als gemeente vieren we regelmatig het Heilig Avondmaal. Om precies te zijn elke eerste zondag van de oneven maanden. Iedere volwassene die de Heer van harte liefheeft nodigen wij uit aan het Avondmaal deel te nemen.

Is er kindercrèche?
Ja, tijdens de ochtenddienst is er voor de kinderen 0-4 jaar kindercrèche. Deze groepen noemen we ‘de Parelgroep’ en is te vinden in de multifunctionele ruimte. Tijdens de middag- en avonddiensten is er in principe geen crèche, tenzij het om een bijzondere dienst gaat.

Is er een kinderdienst tijdens de preek?
Ja, tijdens de ochtenddiensten is er de Benjamingroep, Bijbelklas A en Bijbelklas B.
Vlak voor de preek is er een kindermoment waarbij de kinderen naar voren komen. Daar wordt een praatje met de kinderen gemaakt aan de hand van een Christelijk of bijbels thema. Het kinderblok wordt afgesloten met een lied, daarna gaan de kinderen naar hun eigen dienst. In principe is er alleen kinderdienst tijdens de ochtenddiensten, tenzij anders vermeld.

Wat is de Benjamingroep?
Na het kinderblok gaan de Benjamins (groepen 1 en 2 van de basisschool) mee met de leiding naar de multifunctionele ruimte. Daar wordt gezongen, een Bijbelverhaal verteld en geknutseld.

Wat is Bijbelklas A en B?
Na het bovengenoemde kinderblok gaan deze kinderen met de leiding mee naar de bijbelklas:
Groep A (elke zondag) – groepen 3,4 en 5 (van de basisschool)
Groep B (1x in de twee weken) – groepen 6, 7 en 8 (van de basisschool)

Wordt er gecollecteerd tijdens de kerkdiensten?
Tijdens elke dienst zijn er over het algemeen twee collectes. Tijdens de mededelingen wordt benoemd waar de opbrengst van de collecte naar toe gaat.